Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ετσι για αρχη...

Ενω σκεπτομουν για την δημιουργια ενος χρησιμου φορουμ με κριτικες απο παρα πολλα προιοντα, τελικα οταν δεν υπηρχε τετοια ποσοτητα αλλα και κοσμος για να το στηριξει, αποφασισα να ανοιξω ενα blog το οποιο να το αναπτυσω οποτε εχω χρονο και ειχα κατι ουσιαστικο να ανεβασω.

Σιγουρα ενα φορουμ ειναι ενα πολυ πιο μεγαλοπνοο σχεδιο και η ενδεχομενη μη μαζικοτητα του θα επεφερε μια παταγωδη αποτυχια.

Ετσι επι του παροντος, οσοι ενδιαφερονται, μπορουν να διαβασουν για επιτυχημενες η αποτυχημενες αγορες κυριως μεσω κινας. Η βασικη ιδεα ειναι η παρουσιαση προιοντων και η κριτικη τους ειτε την στιγμη που παραληφθησαν ειτε σε βαθος χρονου, ανανεωνοντας τις αναρτησεις κατι που σε πολλα κινεζικα μαγαζια ειναι αδυνατο.

Επισης οι αντικειμενικες κριτικες ειναι νομιζω το Α και το Ω στο να παρακινησει η να αποφυγει ενας υποψηφιος αγοραστης προιοντων.

Ευελπιστω λοιπον, ολη αυτη η κινηση να βοηθησει εστω και ενα φιλο αναγνωστη και γιατι οχι αν υπαρχει ενδιαφερον να παρουσιασει καποιος κατι που αγορασε, το Blog εχει απειρο χωρο να προσθεσει καποιος τις δικες τους κριτικες προιοντων, αρκει να ακολουθει την φιλοσοφια του Blog και να ειναι βοηθητικος για τους αναγνωστες, μιας και αυτο ειναι ο κυριος στοχος τον οποιο το συγκεκριμενο Blog θελει να υπηρετησει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου